A2-es tej – egy lehetőség a tejfogyasztás növelésére

A robotfejés alkalmazásának lehetősége tejhasznosítású állományoknál

Korszerű borjúnevelési technológiák

A lábvég-problémák felderítése és a védekezés lehetősége tehenészetekben

A leggyakoribb selejtezési okok a tejhasznosítású teheneknél, különös tekintettel a tőgy- és lábvégbetegségekre

A tejhasznosítású tehenek fontosabb selejtezési okai és a kiesést befolyásoló tényezők

A különböző tejhasznosítású fajtakonstrukciók termékenységi és egészségi állapotának értékelése

A heterózistenyésztés lehetősége és előnyei tejhasznosítású állományoknál

Új irányzat a tejhasznosítású fajták tenyésztésében

A tejfehérje változatok hatása a tejfogyasztásra és a feldolgozásra

A koncentrált tej termelése

A koncentrált tej termelésének lehetősége és helyzete (MTA előadás)