A2-es tej – egy lehetőség a tejfogyasztás növelésére
A robotfejés alkalmazásának lehetősége tejhasznosítású állományoknál
Korszerű borjúnevelési technológiák
A lábvég-problémák felderítése és a védekezés lehetősége tehenészetekben
A leggyakoribb selejtezési okok a tejhasznosítású teheneknél, különös tekintettel a tőgy- és lábvégbetegségekre
A tejhasznosítású tehenek fontosabb selejtezési okai és a kiesést befolyásoló tényezők
A különböző tejhasznosítású fajtakonstrukciók termékenységi és egészségi állapotának értékelése
A heterózistenyésztés lehetősége és előnyei tejhasznosítású állományoknál
Új irányzat a tejhasznosítású fajták tenyésztésében
A tejfehérje változatok hatása a tejfogyasztásra és a feldolgozásra
A koncentrált tej termelése
A koncentrált tej termelésének lehetősége és helyzete (MTA előadás)